Rullande-12-utfall

Vid utfallsanalys, budget- och/eller prognosarbete anser jag rullande-12-utfallet (ackumulerat utfall de sista tolv månaderna) överlägset då kurvan pekar på en rimlig årsprognos om inget negativt eller positivt händer.

Jag anser det vara en funktion att överväga införliva i BL-ADMIN, den är ju enkel att införliva då alla data ligger i systemet och lätt låter sig adderas varje månad.

Bra i så fall att man kan välja att se antingen per enskilt valt konto eller per hela kostnads-/inäktsutfallet totalt och varav större kontogrupper.

Låter sig i och för sig kalkyleras/presenteras efter export och eget excelarbete, men vore väl snyggt och säkert uppskattat att få in direkt i systemet?

Ev kan det  vara av intresse att ockå titta på rullande-sex- eller tremånaders utfall.

Med vänliga hälsningar

Kommentarer

 • Hej Jörgen,

  Detta finns som önskemål i programutvecklingen sedan tidigare då det är fler som önskar samma sak, jag har adderat ert kundnummer på det önskemålet så att ni vet. Jag vågar dock inte säga något om eller när det kan tänkas bli implementerat i programmet.

  M v h
 • Hej, finns rullande 12 mån implementerat ännu?
  Noomi
 • Hej,
  Det finns ingen sådan rapport inbyggd i programmet. Återkom i höst nära våra experter är tillbaka från semester så kan de se om det går att lösa.

  mvh,
  Tobias Support
 • har ni löst rapport med rullande 12 månader?
  Ewa Elfner
 • Hej, Tyvärr så finns inte detta än. Ligger fortsatt som förslag hos utvecklarna.

  Med Vänlig Hälsning
  Frida Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.