Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Säkerhetskopiering till USB

Hej, Det är första gången som jag ska säkerhetskopiera i Nya BL, jag vill säkerhetskopiera till USB, precis som jag gjorde i Gamla BL. Det står i manualen att man i Inställningar anger Enhetsbenämning för USB-minnet. Vad är det för Enhetsbenämning??
När jag går in på Säkerhetskopiering-Inställningar så är det markerat vid "Använd Windows inbyggda funktion för kopiering till CD" ??
Hälsningar
Agneta Jardefalk

Kommentarer

 • Hej Agneta

  Enhetsbenämning är namnet på platsen på din dator där ditt USB-minne finns, t ex "E:\". När man ställer in "sökväg" innebär det att man talar om för programmet till vilken enhet man vill spara sin säkerhetskopia.

  För att säkerhetskopiera ditt/dina företag till ett USB-minne kan du välja Arkiv – Säkerhetskopiering – Kopiering till/från valfri enhet (t ex USB).
  Det första du måste ange är sökväg till det USB-minne du vill kopiera till. Det gör du genom att klicka på knappen Inställningar och därefter Standardsökväg valfri enhet. Se bild nedan. När du valt sökväg till ditt USB-minne kan du klicka på Ny kopia så sparas en aktuell kopia av ditt företag.

  Lycka till!

  Bifogad fil:

  Elisabeth Admin
 • Tack för hjälpen!

  Med vänlig hälsning
  Agneta Jardefalk

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.