samma företag sparad dubbelt

hej, fick ett avbrott när jag höll på med ett bokslut och nu har företaget blivit sparat i två uppsättningar, hur kan jag bli av med det ena så jag inte riskerar att jobba dubbelt

mvh Inga-Lill
(Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Om du jobbar i molnet, kan du klicka på Arkiv (bokstaven B uppe i vänstra hörnet) och välja hantera molndokument. I listan du får upp väljer du helt enkelt den fil du vill ta bort och högerklickar på den samt väljer Ta bort.
    Om du inte jobba i molnet kan du klicka på Öppna (under Kom igång) och i listan välja den fil du vill ta bort samt högerklicka och välja Ta bort.
    Ta sedan bort genvägen (som ligger under sparade dokument) genom att klicka på den.
    Ring hit om du inte får till det.
    Tomas Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.