Till senaste kommentaren

Skapa nytt löneår på båda datorer?

Hej! Jag använder BL på två olika datorer. Innan jag gjorde lönerna för januari 2023 så hämtade jag en ny version samt skapade nytt löneår mm på den ena datorn och la sedan in lönerna som vanligt. På den andra datorn trodde jag det räckte med att hämta den nya versionen och att det nya löneåret sedan skulle "hänga med" automatiskt. Men på den andra syns fortfarande "löneår 2022-01-01 - 2022-12-31" längst ner. Det står alltså olika löneår på de olika datorerna längst ner trots att det är samma inlogg. Behöver jag skapa nytt löneår på den andra datorn också om det är den jag vill göra nästa månads löner på?
Olivia B

Kommentarer

 • Hej Olivia!

  Du ska inte behöva göra ett årsbyte även i den andra datorn. Om du väljer Uppläggning, Anställda, och redigerar en anställda så kan du under fliken Lön och skatt se om ackumulerad lön, förmån och skatt är nollställd. Eller möjligen innehåller januari månads lönetotaler.
  Jörgen Support
 • Tack! Där visas siffror i svagare text och de siffrorna är högre än endast januari månads lönetotaler.. Men åtminstone står samma siffror i båda datorer. Då borde det inte spela någon roll i vilken av datorerna jag lägger upp nästa månads löner?
  Olivia B
 • Nej, det spelar ingen roll.
  Jörgen Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.