Skicka faktura via e-post

Jag önskar kunna skicka faktura via e-post. Men det känns inte säkert att fylla i mitt lösenord till min e-postadress... På vilket sätt skyddas det?
(Uppdaterad )

Kommentarer

 • Hej Sofie,

  För att kunna skicka epost från våra program krävs det i de allra flesta fall att man anger sitt användarnamn och lösenord till sin epost-leverantörs SMTP-server, alltså den server man skickar via. Epost-leverantören tillåter alltså bara trafik från godkända kontoinnehavare och därför behöver man ange sitt lösenord. Våra program är först och främst redovisningsprogram och möjligheten att skicka epost är en extra funktion vi lagt till efter mycket önskemål men är alltså en enklare epost-funktion än om man använder ett renodlat epost-program. Så något extra skydd för epost-kontots kontouppgifter har vi inte. Däremot rekommenderar vi att man har ett bra antivirusprogram i sin dator som skyddar från olaga intrång. Känner man sig ändå osäker så finns alternativet att spara dokument från programmet i PDF som man sedan kan bifoga som ett dokument i sitt egna epostprogram.
  (Uppdaterad )
 • Jag vill skicka PDF-faktura från vår BRF-förening till medlemmarna.
  Var hittar jag info för hur vi skall gå tillväga ?
  Var skall jag "pricka i" för att det skall fungera.
  Jag har fyllt i E-postadress i "Registrering kund" prickat för Faktura via ePost . . men vad mera skall fyllas i  ????

  Lennart
  (Uppdaterad )
 • Hej Lennart!

  Här har du steg för steg hur man går tillväga för att komma igång med att skicka fakturor via e-post. https://support.bjornlunden.se/guide/skicka-fakturor-via-e-post


  Med vänliga hälsningar
  Evelina Support
  (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.