Till senaste kommentaren

Skickade fakturor syns ej i skickatmappen

Hej,
Jag behöver säkert ändra någon inställning som gör att mina fakturor syns i min skickat-mapp i e-posten, för de finns inte där nu. Hur gör jag?

Jag har Outlook 2013 på datorn som jag använder mig av. Tidigare ville den inte skicka från min företags-mailkonto trots att den angivits som standard men jag fick det fixat till slut, men är rädd för att jag kanske ändrat någon inställning som inte bör ändras. Min epostleverntör är one.com

(Uppdaterad )

Kommentarer

 • Hej Martti,

  Om du använder dig av SMTP-inställningar (vilket jag antar att du gör eftersom du nämner one.com) under arkiv - grundinställningar - fliken epost så syns inte skickade mail från programmet i din skickatmapp. Du kan då på raden "hemlig kopia till" fylla i din egna mailadress så får du får varje mail som skickas till kunder en hemlig kopia så du ser att dom gått iväg.

  M v h
  (Uppdaterad )
 • Jag använder webb mail varianten, går det även där att få en kopia till egna eposten så man får ett kvitto på att fakturan gått iväg.
  Stefan
  (Uppdaterad )
 • Hej Stefan!

  Du kan i inställningarna, Arkiv - Grundinställningar - fliken E-post, välja att få en kopia till din mail (om du använder dig av SMTP-inställningar).

  Ha en fortsatt bra dag!

  Med vänliga hälsningar
  Kristina Support
  (Uppdaterad )
 • Om jag använder SMTP så är det så, men jag använder standard e-postprogram och därav min fråga om det går att få kopia till min epost även där.

  Stefan
  (Uppdaterad )
 • Hej Stefan!

  Om du använder Microsoft Outlook som standardprogram ska mailen synas i din skickat mapp. Har du inställt på MAPI (tex Windows Live Mail, Outlook Express) så kommer du inte att få något i din skickat mapp utan då behöver man göra SMTP-inställningar och välja att få en hemlig kopia till sin egen mail.

  Med vänliga hälsningar
  Kristina Support
  (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.