Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Att sätta slutdatum på en tjänst

Hej!
Jag har satt slutdatum 0301 på ett antal tjänster för bokföring. Byråstödet tycker ändå att jag ska bokföra april. Blir inte det lite fel?

Kommentarer

 • Jo, så ska det inte vara. Du har ju skrivit att mars månad är den sista månaden som ska bokföras. Då ska inte april komma upp.
  Har däremot april kommit upp innan du satte slutdatum och du har sparat något på den aktiviteten så ligger den ändå kvar. För då har du lagt en kommentar eller ändrat en status på den eller så. Men vad jag kan se av bilden så står det "väntar på material" och då borde det inte ha sparats ner något i databasen. Jag kontaktar dig så får jag kolla på detta ordentligt.

  Marie Support
 • Jag vill få bort klienter från listan som jag ej längre jobbar med. Har skrivit in slutdatum på alla uppdrag, och vissa av dessa datum är år 2018. Ändå går det inte att trycka på papperskorgen utan att bara få ett nytt slutdatum (som är dagens datum). Jag hittar inte heller några pågående ej klara uppdrag som måste klarmarkeras. Hur får jag bort dem.

 • Hej!

  Man kan inte själv ta bort en klient helt i sin klientlista om man någon gång har lagt upp uppdrag på den. Då kan man bara "arkivera" kunden för att historiken ska finnas kvar. Däremot ska det inte dyka upp nya uppdrag på en klient som är arkiverad.

  Vill du ta bort en klient helt och hållet från Byråstödet så måste vi gå in och göra det i databasen. Återkom om du vill ha hjälp med det eller har fler funderingar. 

  Med vänliga hälsningar
  Evelina Support
 • Hej, hur göra man för att arkivera den då?
 • Då går man in på klienter så att man ser dem i en lista och klickar på papperskorgen längst till höger på raden för den klienten som ska arkiveras.
  Finns det sparade aktiviteter på klienten så kommer det upp en ruta som säger att den inte kan tas bort. Väljer man att fortsätta så kommer kunden att arkiveras från dagens datum.

  Evelina Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.