Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Snabbtext verifikationstext

Jag undrar om det går att lägga in en snabbtext som verifikationstext? I vårt förra bokföringsprogram behövde jag bara skriva den första bokstaven i återkommande verifikationstexter. Efter det tryckte man bara på enter och fick då fram hela verifikationstexten. Dessa snabbtexter var inlagda i respektive kunds företagsuppgifter. Det gör att registreringen går mycket fortare. Har lagt in verifikationstexter i BL administration, men att behöva trycka pil ner och välja text är inte alls lika smidigt.

Kommentarer

 • Hej Monika,

  Tyvärr finns det ingen liknande funktion i BL, det finns inlämnat som önskemål så du är inte ensam om att önska detta. Jag vågar tyvärr inte säga något om när detta blir fixat.

  M v h

 • Hej jag undrar om detta finns nu 2020?
  Chatrine Ekström
 • Hej,
  Tyvärr inte. Men när du står i rutan kan du använda pilarna på tangentbordet så kan du bläddra mellan de inlagda texterna.

  Med vänlig hälsning,
  Julia Support
 • Hej, hittade informationen ovan och tänkte att ni kanske hade utvecklat detta, jag har också den erfarenheten att man kan skriva första eller två första bokstäverna i förinvald verifikationstext och sen välja enter. Att välja pilarna tar för lång tid och då kan man lika väl skriva in det manuellt. Vi är nog många som skulle önska att denna funktionen utarbetas för mer effektiv registrering så ni kanske kan aktualisera frågan igen.
  Marie Bondesson
 • Hej Marie,

  Förstår erat behov och vi har meddelat dem som utvecklar programmet om utvecklingsönskamålet.

  mvh,
  Linus Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.