Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Statusändring

I uppdrag bokslut/årsredovisning har vi ställt in 4 status (ej påbörjad, pågående, underskrivet, inlämnad) i byråinställningar men dessa 4 status kommer inte upp hos klienten. Status som försvinner är status inlämnad. Denna vill vi ha för att få bort alla röda trianglar. Hur får vi annars bort de röda trianglarna?
Bör nämnas att innan vi lade till status inlämnad (den var inte med från början) ändrade man status på uppdraget till underskriven.

Kommentarer

 • När man gör en ändring i Byråns uppdragsmallar, så kommer dessa ändringar bara att gälla på de tjänster som läggs upp EFTER att man ändrat i byråmallen.

  Jag har gått in i databasen och sett att ni fått "fel" på tjänsten Årsredovisning på ett stort antal klienter. Jag går in och ändrar detta åt er då vi ännu inte har någon massändringsfunktion så ni kan göra det själva.
  Marie Support
 • Hej
  Så här har jag uppfattat dig:  om vi lägger till en status nu på t ex Kontrolluppgift - klient lämnar in, så kommer inte denna status upp på befintliga uppdrag.

  Men om vi ändrar detta status nu, kommer statusen att ändras till "nästa" uppdrag på befintliga kunder? Så i detta fall, kommer statusen upp nästa år eller måste vi lägga upp alla uppdrag på nytt?
  Jessica
 • Hej.
  Vi har ännu inte byggt någon funktion som kan ändra i redan upplagda tjänster.  Så tyvärr så kommer inte de nya statusarna att gälla nästa år heller.

  Men jag ändrar det gladeligen åt er i databasen. Då börjar det gälla direkt efter att jag ändrat på redan upplagda tjänster. 
  Maila mig vilka status du vill ha och på vilka tjänster. Du kan maila till support@blbyrastod.se 
  Marie Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.