två företag

Hej!
Har nu kommit igång med ett företag i BL. Var väl ganska missnöjd i början men det går bättre nu. Tycker delen runt order fakturering och de bitarna är väldigt mycket, vet inte hur ska säga, men ser ut som att det kommit till lite av slump, alla begrepp är inte korrekta men det fungerar. Nu vil jag börja processen med det andra företaget jag bokför, har två företag i min licens. Jag har två frågor.
Kassan ska helst bokföras från salongen, det är det enda som behöver göras där, går det att installera en BL på en annan enhet för detta ändamålet? eller finns det annat sätt att fixa kassan? scanna till portalen?
Fråga två. Leverantörsfakturor. Jag behövde ändra emailadress för emottagande av fakturor till min portal, som det såg ut fanns bara ett företag, går det att göra samma sak med båda företagen så att leverantörsfakturorna hamnar på rätt företag?

Torbjörn Wahlgren Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Torbjörn!

  För att bokföra kassan i salongen kan ni koppla på Kassarapport i mobilen, här kan du läsa mer om den: https://www.bjornlunden.se/program/kassarapport#kassara.
  Då kan personen som gör detta mata in kassaunderlaget och skicka in den till databasen där den kommer in som en verifikation. Man kan även fota underlaget och bifoga med kassarapporten.

  När det gäller leverantörsfakturorna och E-postportalen så får man aktivera den i de företag där man vill ha tjänsten. Det vill säga, har du två företag behöver du aktivera tjänsten i båda företagen. Adressen som du blir tilldelad är unik för just det företag som du aktiverar tjänsten i.

  Med vänliga hälsningar


  Kristina Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.