Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Utskrift av huvudbok, konto per sida

Är det möjligt att få uppgift om konto på varje sida vid utskrift av huvudboken till bokslutsarbetet. Ett konto kan ha många transaktioner på ett år och hamna på ett antal sidor. Vad jag saknar är att det inte står på varje sida vilket konto som avser transaktionerna på den sidan. Finns det någon inställning eller är det något ni kan få till? Det skulle underlätta vårt bokslutsarbete avsevärt.

Kommentarer

 • Hej Maria

  Tyvärr står bara kontonumret i början av listan och därefter "flyter" listan på och tar inte hänsyn till sidbytet. Jag tar gärna med er fråga till vår önskelista till programmerarna, men kan ej garantera att det går att lösa inom kort.

  Underlättar det för er om ni använder Kontokontrolls-funktionen istället?

  Lycka till med ert fortsatta bokslutsarbete!

  Elisabeth Support
 • Ser att det är ett gammalt inlägg, men gäller svaret fortfarande? I den förra, gamla versionen (den före hösten 2013) stod nämligen kontot angivet högst upp på varje sida. För jag håller med "Maria" att det skulle underlätta.

 • Hej Lena,

  Jag förstår, tyvärr är önskemålet inte åtgärdat. Det krävs tydligen att hela utskriftshanteringen görs om så det är alltså betydligt mer jobb än man kan tro för att lösa detta. Jag håller tummarna för att det kan åtgärdas relativt snart!

  M v h

 • Har ni löst detta problemet ännu ?
  Det är fortfarande lika aktuellt.
  När man skall bläddra på papper eller på skärm tar det väldigt mycket tid att hitta rätt konto när sidorna inte går att få märkta med kontonr högst upp , då ett konto kan bestå av många sidor
  Lars Runberg
 • Hej,
  Tyvärr gäller samma svar som tidigare. Kontot står på första sidan och sedan rullar det på till nästa kontokommer

  Med vänlig hälsning,

  Julia Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.