Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Vill välja skrivare vid utskrift av verifikationer

Jag vill kunna välja skrivare vid utskrift av verifikation mm. Använder olika då jag arbetar både hemma o på jobbet!

Kommentarer

 • Hej Maria

  Du kan välja skrivare om du väljer att göra utskriften via Verifikationskontroll - Utskrift. Där kan du även välja att markera flera verifikationer så att de skrivs ut i en lista.

 • Jo men jag vill kunna skriva ut den verifikationen jag håller på med ibland. Det är fler ställen där man inte kan välja skrivare.

 • Hej!

  Det är endast via utskriftsknappen i verifikationskontrollen som du har möjlighet att välja skrivare vid utskrift av verifikationen. Vid utskrift från verifikationsregistreringen väljer programmet automatiskt den skrivare som du har valt som standardskrivare i Windows. Du behöver alltså ändra detta via Windowsknappen - enheter och skrivare - högerklicka på önskad skrivare och välj att ha den som standardskrivare - starta sedan om BL Administration.

  M v h

 • Väldigt korkat att utskrift sker på std. skrivaren och att man inte kan välja skrivare i programmet. För mig blir det i stort sett fel varje gång. På grund av att jag jobbar på olika platser och miljöer hela tiden har jag nästan alltid fel skrivare som std. när jag ska jobba med bokföringen. Om jag inte upptäcker det så blir effekten i värsta fall att jag skriver ut på en kunds skrivare när jag är på hemmakontoret och att jag måste stänga ner bokföringsprogrammet, byta std skrivare, och sedan starta upp programmet igen. Mycket irriterande och otidsenligt tycker jag. Synd på ett i övrigt mycket bra program.
 • Hej Peter,

  Utskriftsknappen i verifikationsregistreringen är tänkt som en snabbutskrift och i det läget vill man inte få upp en utskriftsdialog för att välja skrivare varje gång man sparar ett verifikat. I ditt fall vore det dock såklart önskvärt så det skulle behövas en inställning för att lösa detta, om man vill ha en utskriftsdialog eller om standardskrivaren ska väljas.

  Eftersom du bokför på olika platser är det bättre att du inte skriver ut från verifikationsregistreringen utan istället från verifikationskontroll där du får möjlighet att välja skrivare. Där kan du markera önskade verifikationer - klicka på utskrift - välj antingen utskrift i listform eller en verifikation per sida.

  M v h
 • ...eller byta till en programvara som är mer anpassad för mobilitet :).

  MVH
  /Peter
 • Hej!

  Tråkigt att du känner för att byta program. Vi hade tidigare så att man fick utskriftsdialogen med möjlighet att välja skrivare vid utskrift från verifikationsregistreringen men det var oerhört många som blev irriterade på att man hela tiden måste välja skrivare när man skulle skriva ut så vi valde denna väg. En snabbutskrift för dom som vill ha det och en alternativ utskriftsväg via verifikationskontrollen.  

  M v h
 • Kan ni inte ha två utskriftsknappar? En för snabbutskrift och en för vanlig utskrift.
  David
 • Hej
  Som du vet är det inget vi har i dagsläget, men kan lägga till detta som ett önskemål för kommande versioner.
  Mattias Support
 • Det vore önskvärt med att kunna välja skrivare, tack !
  Jan

 • Hej Ragnhild,

  Som du säkert läst finns inte den möjligheten i ver.registreringen utan endast i Ver.kontrollen.
  Från ver.registreringen kommer den skrivare som ligger som standard i din dator att väljas annars kan du skriva ut fråm ver.kontroll för att byta skrivare innan utskrift.

  mvh,
  Linus

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.