Till senaste kommentaren

programmet låser sig när jag använder Microsoft Print to PDF

Hej! Jag har försökt skriva ut fakturor till pdf men får inte ut några utskrifter istället ligger de som pågående utskrifter och jag kommer inte åt dem. Hur gör jag för att få bort de utskrifter som ligger i kön? Och hur gör jag för att skriva ut fakturor som pdf?
(Uppdaterad )

Kommentarer

 • Hej Marianne!

  Vi har tyvärr problem med funktionen Print to PDF i programmet. Det man får göra är att stänga ner programmet via Aktivitetshanteraren och vill man skriva ut till PDF får man hämta en extern PDF-skrivare. Det finns en gratisskrivare som heter Cute PDF och den finns att hämta på denna adress: http://www.cutepdf.com/.

  Mvh
  Kristina Support
  (Uppdaterad )
 • För vissa funktioner i BL Administration saknas knapp för att skapa PDF och Microsoft Print to PDF gör att programmet "hänger sig. Jag vill ogärna ladda hem gratisprogram och undrar om det kommer en lösning på problemet?

  (Uppdaterad )
 • Hej,

  För att kunna spara ner en faktura i PDF så kan du göra detta genom att förhandsgranska fakturan fört. Till höger i den vyn så kan du välja att spara ner fakturan.
  När det gäller Microsoft Print to PDF så kommer det inte komma någon lösning då Microsoft gjorde en uppdatering för ca 2 år sedan som ändrade filerna i Windows så det inte längre går att använda denna funktion i BL Administration.
  Tyvärr så är mitt tips att använda ett gratisprogram som Cute PDF eller någon annan PDF skrivare.

  Med vänliga hälsningar,
  Angelica Support
  (Uppdaterad )
 • Det här är en viktig funktion så om ni inte kan gå via Microsoft så behöver Ni lägga till funktionen på annat sätt. Att använda gratis program är ofta en högst tillfällig lösning. Denna lösning är just tillfällig så för min del så fungerar den inte längre. Jag använder 2 datorer som står bredvid varandra så jag behöver även hålla koll att jag inte har BL startat på båda för då klagar BL att programmet används av annan användare!
  I dagens läge så används papper mindre och mindre så funktionen att skriva ut PDF blir viktigare och viktigare. Det går att leva med men för nya kunder tror jag de känner att BL är oldfashoned. I löneprogramet så ska man ju skriva ut hela tiden (enligt BLprogramet) så något bör hända för funktionen.
  Anders
 • Hej Anders!

  Jag tar vidare dina synpunkter till utvecklarna.


  Med vänliga hälsningar
  Evelina Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.