Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Vill ha skilda debet/kreditkolumner vid uttag av huvudbok

Nu i bokslutstider har jag börjat testa hur jag skapar tydliga rapporter i den nya versionen. Jag saknar dock möjligheten att lägga in svaga skiljelinjer mellan resp poster under samma konto. Nu finns bara en skiljelinje mellan resp kontoslag, vilket gör rapporten mycket svårläst när ett konto innehåller många händelserader. Det är svårt att följa rätt text till rätt belopp utan en linjal.
Eller är det jag som inte hittat rätt inställning?

// Agneta Welander

Kommentarer

  • Hej Agneta! Jag undrar vilken rapport du vill skriva ut? Är det en balansrapport eller en huvudbok du eftersöker linjer i? Kontakta oss igen så får vi reda ut ditt problem.

  • Det är huvudboken som blir så otydlig. Jag skickar med en bild som visar vad jag menar. Mellan varje post (text och belopp) skulle jag vilja ha en tunn skiljelinje, likt det var förut i tidigare BLA-versioner.

    // Agneta Welander

    Bifogad fil:

  • Hej igen,
    Nu förstår jag ditt problem. Du måste ställa in detta när du står vid Utskrift, Bokföringsrapporter och klicka på Mer-knappen. Här väljer du Inställningar för utskrift huvudbok - sen kryssar du i "Skilda debet och kreditkolumner" och "Skriv text på samma rad som övriga uppgifter". Då kommer huvudboken se snyggare och mer lättläst ut.

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.