Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Automatiskt inlogg i företaget

Vi har två företag och hur gör jag när jag vill att CityHUND AB ska vara det företag som kommer upp när vi öppnar programmet.

Kommentarer

 • Hej Brith Inger,
  Du kan ställa in det här under Arkiv, Grundinställningar. Här hittar du, på första fliken, Centrala inställningar för BL Administration. Välj det företag du vill alltid ska vara aktivt när du startar programmet.

  Marie Support
 • Installerade en uppdatering av BL Start och nu kan jag inte öppna programmet utan det krävs en inloggning som jag aldrig sett förut och ett lösenord som jag inte kan. Behöver arbeta i programmet nu!
  K
 • Hej,
  Om du väljer Lokal företagsgrupp och sedan klickar F9 kommer du få upp en lista där du ser ditt användarnamn. Jag gissar att det är en *. Välj den användaren och Logga sedan in utan att ange ett lösenord.

  Med vänlig hälsning,
  Julia Support
 • Det kommer inte upp något/några namn när jag klickar på F9.

  K
 • Hej igen,
  Se till att du valt Lokal företagsgrupp.Fyll sedan i * och logga in utan lösenord. Fungerar det då?
  Se bild nedan

  Med vänlig hälsning,

  Julia Support
 • Ja, då kom jag in. Måste säga att det var en mycket konstig lösning ni skapat. Fullständigt ologisk!!!!!!!!
  Verkligen inte likt er.
  K
 • Hej,
  Vi tar till oss dina synpunkter. Detta inlogg skapas för alla default det är bara det att tidigare har man kunna välja bort den första inloggningen till programmet.
  Men skönt att höra att du nu kommer in.

  Ha en fin dag,
  Julia Support
 • Mycket förvirrande! Jag kommer att få leva med Användare: * och inget lösenord som inloggning tills ni har fixat detta tolkar jag det som. Är det rätt?
  Men det finns en ruta för Lösenord under företagsuppgifter. Där ska gammalt lösenord anges, är det <tomt>? Användarnamn i inloggningen blir Företagsnamn? Eller ska jag knyta användarnamn till företaget någonstans?
  Användare: * och inget lösenord fungerar för mej, men det är ju jättekonstigt!
  A
 • Hej,

  Detta är nytt med den nya versionen som kom 2021 och inget vi kommer att ändra då det nu mer går att logga in i en Företagsgrupp som heter Företagslistan i molnet, och än så länge så kan endast dom kunder med Helhetslösning använda sig av denna Företagsgrupp. På sikt är det meningen att alla ska kunna använda sig av Företagslistan i molnet.

  Om du gärna vill ha ditt namn som Användarnamn istället för en * så ändrar du detta under Arkiv - Systemunderhåll - Användare.
  Där markerar du * och trycker på "Redigera", suddar ut * och skriver ditt namn istället.
  Du kan även skriva in ett lösenord där om du vill ha ett lösenord när du loggar in i BL Administration.

  Lösenordet under Företagsuppgifterna som du skriver om, där kan du ange ett lösenord för att komma in i just det företaget när du väljer det företaget i "Val av företag" (Företagslistan). Där är det tomt nu om du inte har något lösenord in till företaget.

  Med vänliga hälsningar,
  Angelica Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.